Primul meu unboxing pe Youtube

Am luat decizia de a mă ocupa mai mult de canalul meu de Youtube, pe care mi l-am creat în urmă cu mulţi ani, când eram minoră.

Primul videoclip a fost ceva spontan. Primisem coletul cu 10 minute înainte de a pune mâna pe cameră. Nu ştiu ce a fost în capul meu. Nu aveam niciun text scris, nu mă pregătisem cu absolut nimic. Aveam doar lumina naturală şi o cameră ieftină.

Videoclipul nu-mi aduce niciun beneficiu material, şi prin el îmi doresc să fac cunoscute produsele pe care mi le cumpăr. Consider că mă pricep cât de cât la alegerea unor produse foarte bune din punct de vedere al calităţii, în raport cu preţul lor, şi că ar trebui să fac lumii cunoscut faptul că brandul Yves Rocher are nişte produse foarte, foarte bune. Produsele lor nu m-au dezamăgit niciodată în cei aproape 4 ani de când cumpăr de la ei.

Coletele au venit întotdeauna la timp, primite la adresa dată, sau redirecţionate către alta, pentru că nu mă aflam la domiciliu. Niciodată nu am avut un produs spart în colet, niciodată nu mi-au trimis coletul fără cadouri sau vreo reducere considerabilă... şi aici mă refer la codurile promoţionale primite pe mail, de felul: "cumperi de minim 200 de lei şi plăteşti doar 100 cu codul XXXX".

Cum m-am simţit eu
Foarte bine, deşi nu am mai filmat un videoclip până acum. Bineînţeles că această stare se datorează faptului că faţa mea nu a apărut în videoclip. M-aş simţit foarte nesigură pe mine, dacă într-un prim video aş fi vorbit din faţa unei camere. Pe lângă asta, mulţi youtuberi ar fi lăsat comentarii răutăcioase cu privire la aspectul meu, aşa că am decis să nu mă arăt, pentru a nu stârni vreun fel de polemică pe canalul meu. 
O să mai fac asta în continuare? Da. Îmi place mult acest hobby nou. Plănuiesc deja să fac mini-hauluri, unboxinguri, reviewuri sau pur şi simplu discuţii libere cu privire la mine. 
Am intenţia de a vorbi şi în faţa camerei, în videoclipurile următoare, dar cu o oarecare reticenţă. 

Produse din colet pe care le-am încercat 
1. Punguţa de cadouri.
Deşi pare mică, să ştiţi că este foarte încăpătoare şi rezistentă
2. Apa micelară Sebo Vegetal
Un produs genial, foarte delicat, care nu ustură ochii. Este mult mai bună decât Pure Bluet, pe care o folosisem până la venirea coletului. Am vrut s-o vând cuiva, dar am păstrat-o pentru mine, pentru că îmi place foarte mult. E vreo 40 de lei în noile cataloage, dar îşi merită banii.
3. Fondul de ten Zero Defaut
Un fond de ten finuţ. Nu încarcă tenul şi nu se strânge în pliuri. Are un aspect foarte natural pe piele.
4, Balsamul de buze cu zmeură
Super-hidratant şi cu un gust plăcut. De-asta l-am cumpărat şi a doua oară.
5. Oja eucalipt.
Se aplică uşor şi se ciobeşte foarte greu. Uşor de îndepărtat cu acetonă.
6. Tuşul negru.
Super negru. Îmi place mult. Cred că e produsul preferat din tot coletul.
7. Balsamul de buze lichid.
Deşi are ambalajul unui lip-gloss, este de fapt un balsam. Este foarte cremos, şi oferă un aspect lucios buzelor, fără a le colora foarte mult. Există  o colorare uşoară, transparentă. Un item foarte interesant.
8. Setul de mini-parfumuri.
Nu pot să explic cât de necesare sunt unei femei. Sunt foarte micuţe şi se pot pierde în geantă, aşa că le poţi lua oriunde, oricând cu tine. Chiar dacă eşti la o petrecere şi nu porţi decât un clutch, să ştii că poţi lua unul din ele la tine, astfel încât să te reîmprospătezi mai târziu. Unul singur costă 6 lei pe site.

Postări populare