Oare funcţionează tagul #neamtrezit?

Să mergi la magazin și să înceapă patronul să spună că ăștia de la Victoriei sunt din multinaționale veniți și plătiți să protesteze. Că ce-i interesează pe ei din vreme ce iau 3000 de euro pe lună? WTF? 3000 de euro pe lună nici în visele mele lucide nu iau. Pe lângă asta, nimeni nu m-a influențat să mă duc acolo, și nimeni nu mi-a dat concediu ca să protestez, ba chiar am fost la muncă de la 12 la 20 seara, și am plecat de la muncă în stradă, cu toate că aveam și sesiune. E clar, nu mai pun piciorul în magazinul ăla. Oare merge cu tagul #neamtrezit?

Că dacă e vorba ca eu să primesc 3000 de euro pe lună cu condiţia de a protesta la orice eveniment, păi să fiţi siguri că aş protesta faţă de orice, direct de pe o plajă din caraibe, de lângă un pahar de Cuba Libre. Dar pentru protestul ăsta aş merge din nou şi din nou şi din nou, chiar dacă nu m-a plătit nimeni ca să fac asta, chiar dacă am plătit eu cu timpul meu şi am îngheţat de frig acolo. 

Încerc să nu mă implic în discuții despre politică și religie, pentru că nu știi cine are dreptate. Poţi să te înşeli necunoscând anumite aspecte, poţi să te încurci într-o mie de chichiţe, poţi să ai dreptate sau nu. Dar nu veni la mine să-mi spui că eu iau 3000 de euro pe lună într-o multinaţională, sau că am primit concediu ca să mă duc la protest când eu am un salariu normal, am lucrat inclusiv în week-endul ăla şi am avut şi inşpe mii de proiecte care m-au ţinut pe loc din a-mi scrie dizertaţia şi romanul. 


Să nu vii la mine cu astfel de idei, când tu nu eşti eu! Să nu vii la mine spunând aceste lucruri când tu nici măcar nu cauţi pe net ca să vezi care este media salariilor într-un call center! Să nu vii la mine să-mi spui care e treaba cu multinaţionalele când tu nici măcar nu ai ce înseamnă!
Postări populare