FASHION ICON: Ulyana Sergeenko

Născută pe 30 august 1981, într-o familie de lingvişti în Ust-Kamenogorst, Kazakhstan, Ulyana Sergeenko s-a remarcat prin stilul său rafinat. În urma căsătoriei cu miliardarul Danil Khachaturov, ea a putut să-şi exploateze la maxim această latură, devenind o clientă fidelă a caselor de modă Valentino, Givenchy, Jean Paul Gaultier, Chanel şi Dior.
Datorită stilului său elegant şi în acelaşi timp casual, a fost inclusă în rândurile blogosferei şi ale Mafiei Ruseşti a Modei. Totuşi, a devenit frustrată în momentul în care anumiţi designeri i-au preluat anumite piese vestimentare şi le-au inclus în colecţiile lor, fără a-i acorda acesteia cel mai mic credit. Prin urmare, ea şi-a creat propria casă de modă în 2012 la Paris.
Prima sa colecţie a fost bine primită de critici, aceasta remarcându-se prin notele militare, literare şi de poveste pe care le-a combinat în creaţiile sale. Printre cei care poartă outfiturile ei se numără şi Beyonce (videoclipul Haunted), Lady Gaga, Dita on Teese, Kim Kardashian şi modelul Natalia Vodianova. 
Mai mult decât creaţiile ei haute couture, pot spune că îmi place mult mai mult stilul său vestimentar. Ulyana reuşeşte să fie elegantă purtând fuste şi rochii inspirate de moda cinzecistă, iar baticul pe care noi îl considerăm a fi "băbesc" reprezintă la ea o obiect cheie, pe care-l poate asorta cu o sumedenie de culori şi de forme. Demonstrează că nu trebuie neapărat să porţi o fustă scurtă pentru a ieşi în evidenţă. Pun pariu că întoarce capete pe stradă în momentul în care-şi face apariţia pe străzile cenuşii ale Moscovei şi că poate aduce un strop de primăvară în miez de iarnă. 
Dacă aş putea-o descrie pe acestă doamnă doar printr-un singur cuvânt, acela ar fi "primăvară". Şi nu numai prin vestimentaţie se remarcă, ci şi prin zâmbetul acela de pe chipul ei, care  întregeşte ţinuta şi care ar trebui să fie un "must" pentru fiecare dintre noi. 
Am să las, totuşi pozele să vorbească de la sine.
 Postări populare