10 idei de cadouri sub 70 de lei

1. Cană metalică

Vrei să îi iei ceva ce nimeni nu i-a mai luat până acum? Ia-i o cană metalică! Nu, nu e ceva de genul celor din cazărmile soldaţilor din Primul Război Mondial. Cana metalică a ieşit din stigmatul său şi s-a reinventat. O găseşti albă cu floricele roz pentru fetiţe cochete, neagră cu mesaje pentru rockeri şi sub multe alte forme şi culori. Unde mai pui că atunci când o să aibă nervi, o va putea da de toţi pereţii fără a o vătăma câtuşi de puţin? Mie mi s-a părut interesantă cea de jos, luată de pe un site românesc.
49,99 lei, de la Littlemag.ro

2. O căciuliţă drăguţă

Pentru că e frig şi ea are tendinţa de a lăsa Crivăţul năprasnic să-i strice părul. Ia-i aşa ceva! Nu cumpăra chestii sobre, deşi ea poartă foarte mult negru. Un strop de culoare nu strică în garderoba ei şi dacă stăm bine să ne gândim, şi oraşul are nevoie. Iarna nu înseamnă numai haine negre şi bej.
39,90 de la Zara61,73 de lei de la shop.nordstrom.com. 


3. O agendă/Un jurnal

Am găsit unul drăguț la Cărturești. 144 pagini. Practic, e o carte nescrisă. E foarte colorat şi o să aibă unde să-şi noteze toate întâlnirile, ideile, listele şi ce mai are el/ea nevoie.
58 lei de la Cărturești

4. Un colier superb

Dacă vreţi să faceţi un astfel de cadou, nu vizitaţi deloc brandurile mari. Vă riscaţi să vă alegeţi cu un lănţişor scump, dar kitchos şi să nu o impresionaţi deloc. Şi este foarte probabil ca ea, "cumpărătoristă" înflăcărată să fi vizitat deja magazinele în cauză şi să ştie totul despre noua colecţie. Nu ezitaţi să vizitaţi site-urile designerilor români! Veţi găsi multe accesorii frumoase şi originale. Şi, în plus, veţi ajuta economia locală. Mie mi s-a părut interesant colierul de mai jos.
65 lei de la www.jewelry-box.ro

5. Mănuși trendy

Nu are mănuşi şi se vaită tot timpul că i-au îngheţat mâinile pe plasele de cumpărături? Sau şi-a luat şi ţie ţi se par banale pe lângă stilul său? Nu ezita! Tot de pe un site românesc vin următoarele mănuşi, iar pe acest site, am descoperit o sumedenie de alte cadouri pentru Crăciun. Parcă ar fi site-ul Moşului. Sau poate e, cine ştie? Linkul e în descrierea pozei.
34 lei de la teamdeals.ro

6. Papuci de casă jucăuși

Amintește-ţi că şi Einstein îi purta! Eu am găsit două perechi drăguţe la Otter, dar, din păcate, stockul este epuizat. Ei bine, erau prea drăguţi ca să nu-i pun aici!

7. O altfel de vază

Aici, variantele sunt nelimitate. Trebuie doar să ştii gusturile persoanei căreia îi faci cadoul. 
59,99 lei de la IKEA

8. O carte bună

Francis Scott Fitzgerald - "Marele Gatsby"
24,99 lei pe Librarul tău -- 28,99 lei la RAO
Nu ai cum să greşeşti atunci când faci cadou o carte. Mai ales când e o carte bună. Ai grijă, însă, să afli dacă persoana căreia îi oferi cartea n-a citit-o înainte. Şi dacă tot faci cadou o carte, bazează-te pe ediţiile cartonate şi pe cele de lux. Ai un altel de sentiment atunci când le ţii în braţe. Nu cumpăra direct din magazine sau de pe site-urile oficiale ale editurilor! Să ştii că există multe librării online care îţi oferă cartea la un preţ mult mai ieftin decât cel oferit de librăria editurii. Eu prefer Librarultau.ro. Îmi cumpăr cărţi de-aici de ani de zile şi niciodată nu am fost dezamăgită de calitatea serviciilor oferite.


9. O carte despre fotografie

26,61 lei de la Cărtureşti
Dacă nu ştii ce carte să-i iei, atunci ia-i o carte despre fotografie, mai ales dacă e şi pasionat/ă. Până la urmă şi la coadă, cu toţii vrem să facem fotografii profesionale, iar măsuţa de cafea n-ar strica să fie prietenă cu un album.10. Şoseţele şi ciorăpei

Că tot vine frigul. Şi ia cât mai multe şi cât mai colorate sau mai strălucitoare. Nimeni nu se bucură când primeşte o banală pereche de şosete negre. Dar atunci când deschizi cadoul tău şi vezi nişte ciorăpei călduroşi şi coloraţi, parcă, parcă, începi să iubeşti mai mult iarna. Ambele produse de mai jos sunt pe stock la H&M şi fiecare costă 39,90 lei.
Postări populare