CONCERT GRATUIT : Democraţia sună bine!

Survolând internetul în această oră târzie în noapte, am descoperit un eveniment puţin ciudat, dar şi interesant în acelaşi timp. 
                Am aflat că, pe 8 noiembrie, la Halele Carol, toţi cei care dovedesc că au votat pe 2 noiembrie se vor bucura de un concert gratuit.
                Inițiativa este civică și apolitică, nepartizană și non-profit, după cum declară chiar organizatorii pe pagina de Facebook a inițiativei facebook.com/conteazavoteaza: ”Nu-ți spunem cu cine să votezi, îți spunem doar că este important să o faci!”.
Se pare că Șase trupe și opt DJi s-au alăturat, până acum, acestei iniţiative, dar lista confirmărilor de până acum îi include şi pe: Robin and the Backstabbers, Luna Amară, R.O.A., ZOB, Toulouse Lautrec, Agora, dar și DJii: UNU', NotSoCommonDj, Bully, Hefe, The Basstard, Alt Om, Zabriskie, U.N.I.O.N. și Babel. MC-ul evenimentului este Bogdan Șerban. Suportul vizual este asigurat de Ortaku și Argo Media.
Nu ştiu cum stă treaba cu cei care n-au votat. Nu este pe nicăieri această informaţie. Probabil că oamenii nu vor avea acces. De altfel, fiind o iniţiativă non-profit, organizatorii nu au cum să accepte bani, nu? (Logic!!!)
Pe lângă toată abrambureala asta electorală, este bine că există oameni care conştientizează faptul că votul este un drept important al individului şi încearcă să-i motiveze pe ceilalţi să meargă să aleagă, venind cu astfel de proiecte. Aşa ceva trebuia să se facă de multă vreme, mai ales că în vestul Europei iniţiative de acest gen sunt virale.

Da, ştiu, nu aveţi cu cine vota. Mai târziu, însă, să nu regretaţi că nu aţi făcut-o, aşa cum explică şi acest videoclip excentric din Danemarca : Dă click fix aici! :))

Informaţia este preluată de pe : http://www.getlokal.ro/ro/article/conteaza-voteaza

Postări populare