SENTIMENT

       Iată-mă din nou în faţa unei pagini albe! Doamne, cât de mult mi-a lipsit asta. Şi e de mult trecut de miezul nopţii. Deci am învins toate vrăjitoarele. Acesta nu este un nou "mesaj pentru ai mei" în care eu mă laud cât de tare sunt, doar ca să vă fac pe voi să vă revoltaţi şi să gândiţi ca mine, ci este o scrisoare de mulţumire pentru toate jigodiile care m-au văzut plângând şi care şi-au rânjit colţii, pe sub umbra bolţii. Un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care s-au luptat din răsputeri să mă vadă căzând în genunchi şi zdrobindu-mi-i de asfalt şi care, la fel, au râs, în loc să-mi acorde o mână de ajutor să mă ridic sau un bandaj.
       Mulţumesc tuturor târfelor care s-au bucurat de singurătatea mea în timp ce ele o ardeau cu vreo patru tipi deodată. Mulţumesc tuturor proastelor care m-au făcut tocilară, tuturor scobitorilor care m-au făcut grasă, tuturor fiţelor din cur care m-au făcut urâtă. Mulţumesc tuturor cotoroanţelor slinoase că m-au vorbit pe la spate şi au râs în timp ce râsul era pe ele, mulţumesc invidioaselor că m-au făcut să-mi bat câmpii, mulţumesc prietenilor falşi că m-au făcut să plâng şi pentru că m-au părăsit când îmi era cel mai greu şi voiam să mor. Vă mulţumesc tuturor, nenorociţilor, bastarzilor, că m-aţi târât prin noroc în timp ce voi stăteaţi la căldurică cu dublele voastre ocupând locurile, mulţumesc tuturor idioţilor care m-au turnat, tuturor celor care s-au sinchisit să dea în mine, să mă vorbească urât în faţă şi să-mi strice frumuseţe de zi, mulţumesc tuturor celor care m-au lăsat pe muteşte să mor, fierbându-mă în suc propriu, mulţumesc celor care au trecut peste numărul meu când aveam un tub în burtă şi nu le-a păsat nici cât negru sub unghie. Mulţumesc că nu mă consideraţi o persoană, cu toate că sunt la fel ca voi. Mulţumesc că nu mă consideraţi un suflet, deşi simt la fel ca voi, poate chiar mai adânc. Mulţumesc că mă prostiţi în faţă cu părţile voastre bune şi mă biciuiţi apoi cu ceea ce este mai urât din voi ca nişte curve ieftine. Mulţumesc mult pentru ceea ce a suferit sufletul meu deşi nu am arătat-o. Mulţumesc că mi-aţi sugrumat cuvintele şi le-aţi făcut să mintă. Mulţumesc pentru piedici şi pentru ură. Mulţumesc că m-aţi chinuit lăsându-mă să vă aud vorbele urâte rostite "în şoaptă" şi să vă citesc protestele scrise pe colţurile paginilor. Mulţumesc că m-aţi lăsat să vă zăresc în ochi ignoranţa şi dispreţul. DOBITOCILOR, vă mulţumesc!
       Acum, să nu credeţi că după tot ceea ce m-aţi pus să îndur, ca Sisif cu bolovanul sau Prometeu înlănţuit pe stâncă, ca Oedip fără ochi sau săracul Odiseu, blestemat să nu-şi găsească drumul, după toate torturile voastre, mai rele decât orice pedeapsă a Inchiziţiei, eu, copil tâmpit şi maltratat, să vă urăsc. Nu, acum la final, vreau să vă mulţumesc pentru că m-aţi făcut să mă ridic şi mai puternică decât eram, m-aţi făcut să văd unde am greşit, m-aţi făcut să îmi dau seama că nu merită să ai încredere în oricine şi că nu oricine poate să se descurce cu tot ceea ce simt eu. Nimeni nu e în stare să-şi scoată inima din piept şi să o înjunghie cu propria-i mână, dar eu pot, pot. Da, şerpilor, nu vă urăsc, vă îmbrăţişez pe toţi cu tot cu veninul vostru, căci până la urmă, nu aşa e toată lumea? Forţa Divină îi pune pe cei aleşi la multe încercări pentru a îi testa şi pentru a-i întări. Aşa că da, vă mulţumesc, că m-aţi pus să trec prin toate acestea, pentru că, până la urmă, o să mă ridic deasupra voastră şi o să am răzbunare. Şi pentru toţi proştii de pe lume, daţi click pe linkul următor: Lily Allen - Fuck you (vedeţi voi, sunt versurile pe ecran, dar voi nu le puteţi traduce de proşti ce sunteţi).


P.S.: Acest mesaj se referă numai la acele persoane care m-au lezat pe mine în mod intenţionat. So fuck yourselves up, haters!


Aş arăta cam ca ea, dacă aş avea puterea să-mi schimb înfăţişarea


Salvează-mă!

O să am grijă de tine........:|

Postări populare